alumni, kulim

Kursus Urut I-Confident Kulim #200

Alhamdulillah, settle kursus urut tradisional wanita #200

Lokasi: Kulim, Kedah
Tarikh: 4-5 mac 2022

Lokasi seterusnya:
i-confident.com 

#kursusurutkulim
#kursusurutwanita
#kursusuruticonfident
#iconfident
#yourtherapistpartner
#thequeendotasia

2 thoughts on “Kursus Urut I-Confident Kulim #200

  1. Fazilah Bt. Kamis says:

    Best course ever!

    Terima kasih cikgu Dayang. Tak lokek ilmu langsung. Share ilmu yang mahal. Macam2 I-Confident ni cover sepanjang kursus ni. Bukan setakat urutan traditional saja malah mandi tangas, bertungku, mandi herba, mandi bunga, rawatan awal mati putik mati pucuk, kembang rahim, ruqyah, terapi diri dan pelbagai ilmu lagilah turut menjadi perkongsian dalam kursus ni. Memang berbaloi tau. Tanya la apa pun cikgu jawab sampai faham, sampai dapat. Sayang cikgu. Alumni cikgu pun power! Berkongsi ilmu dengan kami. Mestilah power kan sebab cikgu power! Team mate pun best. Havoc!! Sama2 kita berkongsi ilmu. Tak sedar masa berjalan sangat pantas. Nak join I-confident lagi bila ada rezeki.

    Tak sabar nak berkhidmat kepada masyarakat luar pulak. Nak praktik ilmu.

    1. admin says:

      Alhamdulillah, syukur dapat bantu sis. Kami doakan rezeki sis lebih berkat dan lebih lancar lagi selepas ini. Setiap yang kami sampaikan, kami halalkan dan kami ijazahkan ilmu ni pada sis untuk digunakan di luar sana. In sha Allah ade rezeki, kita akan jumpa lagi lain kali 😍🤲 Amiin…

Leave a Reply

Your email address will not be published.